• Verzonden binnen 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35

Levering

De afgeronde bestellingen probeer ik binnen 1-3 werkdagen te verzenden, maar het kan voorkomen dat het langer duurt om je bestelling te verzenden. Mocht dit het geval zijn, dan breng ik je hier uiteraard van op de hoogte. Bestellingen worden alleen bezorgd binnen Nederland. Helaas is er nog geen verzending naar het buitenland mogelijk. 

 

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De volgende verzendkosten worden gehanteerd:

  • €3,95 voor bestellingen die verzonden worden via PostNL
  • Gratis voor bestellingen vanaf €35

 

De levering van bestellingen die verzonden worden via PostNL kunnen op een adres naar keuze worden bezorgd. PostNL streeft ernaar om het pakket in 1 werkdag te bezorgen. WrapMore is volledig afhankelijk van de bovenstaande bezorgdiensten en ik kan daarom geen garanties geven over het aflevermoment en de levertijd. 

 

Retourneren

Ik hoop natuurlijk dat je blij bent met je aankoop, maar het kan wel eens voorkomen dat het product niet voldoet aan je verwachtingen of je het om een andere reden retour wilt sturen. Dit zou ik jammer vinden, maar is uiteraard mogelijk! Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop van het product indien deze ongebruikt en onbeschadigd is. Je krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort, enkel de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Retourneren kun je doen door de volgende stappen te ondernemen:

  • Vul het retourformulier in
  • Pak de artikelen in orginele staat in een doos, tezamen met het retourformulier
  • Plak het retourlabel (te vinden onderaan het retourformulier) goed zichtbaar op de doos 
  • Lever het retourpakket af bij een pakketpunt en reken de pakketkosten af
  • Bewaar de Track&Trace code totdat je retour verwerkt is!

 

Zodra de retourzending verwerkt is, zal ik het bedrag binnen 7 dagen terugstorten. Ik betaal terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht. Indien er niet voldaan is aan de retourvoorwaarden of het product meer beschadigd is dan nodig om het product uit te proberen, dan kan er waardevermindering aan je doorberekend worden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is.

 

Ruilen

Ruilen is helaas niet mogelijk. Ik raad je aan om de bestelling volgens bovenstaande manier te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.