• Verzonden binnen 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35

Veelgestelde vragen

Welke afmeting heb ik nodig?

De volgende afmetingen zijn ter indicatie en geven geen 100% garantie dat het past. Zo heeft de ene inpaktechniek een grotere cadeauverpakking nodig dan de ander, dus het kan zijn dat je niet alle technieken kunt toepassen. Voor de onderstaande afmetingen is er altijd ten minste 1 techniek die past, maar als je twijfelt is een maat groter vaak de beste optie. De stoffen met elastaan zijn iets rekbaarder dan de 100% katoenen stoffen, waardoor de stoffen met elastaan vaak om een net iets groter cadeau passen dan hieronder vermeld staat. 

Small:

  • Vierkante en rechthoekige cadeaus: totale omtrek ≤40cm (dus bv. 20x10x10cm)
  • Platte cadeaus t/m 5cm dikte: <A4 formaat

Medium:

  • Vierkante en rechthoekige cadeaus: totale omtrek ≤70cm (dus bv. 30x20x10cm)
  • Platte cadeaus t/m 5cm dikte: <A3 formaat
  • Fles

Large:

  • Vierkante en rechthoekige cadeaus: totale omtrek ≤90cm (dus bv. 40x30x30cm)
  • Platte cadeaus t/m 5cm dikte: <A2 formaat

 

Hoe worden de artikelen van WrapMore gemaakt?

Alle artikelen worden met de hand gemaakt. De stoffen worden in- en opgekocht, waarna ze vervolgens met de hand geknipt en afgelockt worden met de lockmachine. Zelfs de labels worden met de hand gemaakt!

 

Hoe moet ik mijn cadeau inpakken?

Er zijn verschillende knooptechnieken voor het inpakken van je cadeau. Op deze manier inpakken is een Japanse traditie en wordt ook wel Furoshiki genoemd. Hier vind je inspiratiefilmpjes hoe je jouw cadeau leuk kunt inpakken.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het is mogelijk om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren indien het product ongebruikt en onbeschadigd is. Op de pagina Levering en retourneren kun je meer informatie vinden over de procedure. Het retourformulier kun je downloaden door hier te klikken.

 

Waarom zit er geen retourformulier bijgevoegd bij mijn bestelling?

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij WrapMore. Aangezien niet iedereen gebruik gaat maken van het retourformulier vind ik het verspilling om dit bij iedere bestelling bij te voegen. Door het op deze manier te doen, worden er geen onnodige vellen papier weggegooid en wordt het alleen geprint wanneer het formulier daadwerkelijk nodig is.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Indien je nog geen verzendbevestiging hebt gekregen, is het mogelijk je bestelling te annuleren. Indien dit het geval is, adviseer ik je zo snel mogelijk contact op te nemen. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen of door te mailen naar info@wrapmore.nl